Преминете към основното съдържание

Алек Болдуин застана на страната на режисьора Уди Алън

Актьорът подкрепи Уди Алън, след като през изминалите дни представители на киноиндустрията се дистанцираха от него
© getty

Актьорът, който се е снимал в три филма на Алън, пише в Туитър, че "отричането" от режисьора е "несправедливо". Болдуин допълва, че за него съвместната работа с Уди Алън е била "привилегия". 

Уди Алън упорито отрича обвиненията на осиновената си дъщеря Дилън Фароу, че когато е била малка, той й е посягал сексуално.


ЕКСКЛУЗИВНО ИНТЕРВЮ: АЙРЛАНД БЕЙСИНДЖЪР-БОЛДУИН ПРЕД ELLE  


Алек Болдуин допълва, че не омаловажава твърденията на Дилън Фароу, но отбелязва, че темата е деликатна, и напомня, че срещу режисьора никога не са повдигани криминални обвинения. 

На фона на разразилия се секс скандал в Холивуд обаче, белязал редица влиятелни мъже, чувствата към Алън се променят. 

Тази седмица Тимъти Шаламе последва примера на актрисите Ребека Хол, Елън Пейдж и Мира Сорвино, и разпредели хонорара си получен от филм на Уди Алън между три каузи - движението "Времето изтече" за подпомагане на жертви на сексуален тормоз, нюйоркски център за правата на ЛГБТ общността, и организацията RAINN, бореща се срещу сексуалното насилие. 

Четете още тук.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser