Преминете към основното съдържание

Алекс Родригес коментира слуховете за връзка между Джей Ло и Бен Афлек

Новината за евентуалното възобновяване на връзката между Дженифър Лопес и Бен Афлек, които бяха заедно от 2002 до 2004 г. и дори щяха да се женят, не дава покой не само на феновете им, но и на репортерите.

В стремежа си да разберат подробности за отношенията на двойката медиите започнаха да „атакуват” близки до двамата - вчера най-добрият приятел на Афлек Мат Деймън трябваше да отговаря на неудобни въпроси. Актьорът издържа на атаките и само каза, че би бил много щастлив, ако слуховете се потвърдят. Но журналистите отидоха по-далеч и стигнаха до бившия годеник на Дженифър - Алекс Родригес.

На въпрос какво мисли за общата почивка на Лопес и Афлек,той отговори с едно изречение:

„Давайте, Янкис!”

Родригес имаше предвид бейзболния отбор на Ню Йорк Янкис, за който игра дълги години. Фразата, която той хвърли, обаче може да се разглежда като предизвикателство към Афлек. Факт е, че холивудският актьор е фен на съперническия отбор - Бостън Ред Сокс. Като всеотдаен поддръжник Бен дори отказа да носи шапка на Янкис по време на снимките на Gone Girl.

Докато отговаряше на въпросите на репортери, Родригес се опиташе да се усмихва, но източници твърдят, че той преживява трудно събирането на Лопес и Афлек: Алекс се надяваше да поднови връзката си с Дженифър.

Оказва се, че прераждането на двойката Бенифър (така медиите наричаха Дженифър и Бен преди години) не е никак внезапно - според слуховете „приятелската” им любов започнала още през февруари, когато Лопес все още беше сгоден за Родригес. След раздялата с бейзболиста певицата започна лично да се среща с Афлек, а дали помежду им има нещо повече, все още не е ясно. Според запознати Джей Ло е много щастлива и се наслаждава на времето с бившия си, а може би и настоящ любим.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser