Преминете към основното съдържание

Александър Уанг няма да управлява своя бранд

Изпълнителният директор ще бъде бившият ръководител на Goop и компанията на Марта Стюарт
© Alexander Wang

Днес бе съобщена промяната в лидерството на марката Alexander Wang.

Според публикацията на Business of Fashion, самият Александър Уанг отказва да изпълнява поста на изпълнителен директор. Новият шеф на модната къща на дизайнера ще бъде Лиса Герш - бивш главен ръководител на компанията на Гуинет Палтроу Goop и на медийната компания на Марта Стюарт Martha Stewart Omnimedia.


ПРЕВЪЗХОДСТВОТО НА УАНГ


"Горд съм, че мога да помогна на Алекс да формира тази чудесна компания. Марката "Alexander Wang" винаги е въплъщавала стил, иновации и невероятен стандарт на качество и отлични постижения. С нетърпение очаквам да работя с него и с останалата част от екипа, за да допринеса за неговата кауза и да продължим да удовлетворяваме нашите клиенти с нашите продукти и творчески виждания ", казва Герш.


ALEXANDER WANG ОКУПИРА УЛИЦИТЕ НА НЮ ЙОРК


В компанията на Александър Уанг ще се има и втора водеща позиция  на главен стратег. Тя ще бъде заемана от Стефани Хортън, бивш маркетингов директор на Farfetch.

Стефани коментира новината, "Очаквам с нетърпение да работя с екипа, за да разширим възможностите му и да гледам отвъд традиционните канали, за да разработим нови насоки за марката".

Александър Уанг ще остане творчески директор на марката и председател на борда на директорите на модната къща.

Alexander Wang SS18

Галерия

Alexander Wang SS18

IMaxTree

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser