Преминете към основното съдържание

Амал и Джордж Клуни се сдобиха с нов апартамент в Ню Йорк

Вижте новото убежище на двойката
© Getty

Амал и Джордж Клуни вече имат резиденция в Калифорния, на брега на езерото Комо, в Италия, както и в Англия, но неотдавна те станаха собственици на разкошен апартамент във високите етажи на One Hundred East Fifty Third Street в сърцето на Ню Хорк. Но в новия си апартамент съпрузите ще се заселят едва в началото на 2017 г. Ние обаче може да надникнем в него още сега.

Известно е, че докато търсеха жилище, двамата гледаха само за апартамент, а не за пентхаус, както правят повечето звезди. Макар че едва ли можем да наречем пространство от 315 кв. м. обикновен апартамент, да не говорим, че и цената му е 65 милиона долара.

А защо двойката избра апартамент в самото сърце на Ню Йорк? Заради разположението му! Сградата One Hundred East Fifty Third Street се намира близо до централата на ООН (Амал Клуни е върховен комисар към ООН за правата на човека) и до Колумбийския университет, където Амал преподава в юридическия факултет.

Луксозната сграда предлага някои екстри: денонощен портиер и охрана, библиотека, гурме магазин, център за красота, фитнес, басейн, балетна зала, зала за йога... На първия етаж е разположен ресторант, чийто шеф Жоел Робюшон притежава е в рейтинга на Michelin.

Автор Люба Вангелова

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser