Преминете към основното съдържание

Амал Клуни отново е бременна с близнаци?

Преди ден в някои медии излезе новина, че актьорът и съпругата му отново ще стават родители.

Феновете на семейство Клуни активно обсъждат слуховете за новата евентуална бременност на Амал. Източник, близък до известната двойка, сподели пред медиите, че Амал отново очаква близнаци. Щастливата новина още не била споделена официално, тъй като съпругата на Джордж Клуни била в самото начало на бременността и искала да запази щастливата вест в тайна поне до третия месец. Друг вътрешен човек обаче побърза да отрече слуховете. Всъщност звездната двойка прекарва лятната си ваканции на езерото Комо с четиригодишните си деца Александър и Ела и все още не са мислили за попълнение.

По -рано тази година в интервю пред The Guardian Джордж Клуни сподели намеренията си да прекарва повече време със семейството си. 2020 го накарала да се замисли колко е важно да се посвети на семейството и децата. И Джордж удържа на думата си: заедно с Амал и близнаците Клуни отиде в дома им в Италия, за да отпразнува заедно четвъртия рожден ден на Ела и Александър.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser