Преминете към основното съдържание

Аманда Сейфрид заряза Джъстин Лонг

„Той е съкрушен“, твърдят приятели на актьора
Аманда и Джъстин
Аманда и Джъстин © Splash

Аманда Сейфрид остави с разбито сърце гаджето си Джъстин Лонг, след като реши да сложи край на близо 2-годишната им връзка. Раздялата се е случила преди няколко седмици, като по думите на приятели на актьора "той е съкрушен" от развоя в личния му живот.

Връзката на 29-годишната Аманда и 37-годишния Джъстин започна през лятото на 2013 г., при това не на някоя уредена среща, а благодарение на... Instagram.

„Стори ми се изключително смешно нещо, което той беше написал", сподели преди няколко месеца Аманда. „Беше постнал една много сладка снимка на охлюв, към която беше написал и текст: „Мамка му, движииииииии се“. Това ме накара толкова много да се смея, че реших да му пиша.“

Така от съобщение след съобщение любовната искра пламва помежду им и скоро двамата стават гаджета. Макар че връзката на Сейфрид и Лонг да изглеждаше спокойна и щастлива, техни приятели разкриха, че не всичко помежду им е вървяло по мед и масло.

"Те водеха коренно различен начин на живот и имаха различни цели. Като цяло израснаха поотделно, но не и заедно", обясниха приятелите им. Самата Аманда не крие, че работата сериозно е влияела на личния й живот, тъй като двамата с Джъстин рядко успявали да се виждат заради ангажиментите си.

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser