Преминете към основното съдържание

Амбър Хърд е диагностицирана с психично разстройство

Джони Деп твърди, че бившата му е луда.

Клиничният психолог Шанън Къри, която е в качеството на свидетел от страната на Джони Деп по време на процеса между актьорите, говори за психичните разстройства, от които страда Амбър Хърд - актрисата е диагностицирана с гранични и истерични разстройства на личността.

Граничното разстройство на личността се характеризира с импулсивност, проблеми със самоконтрола и емоционална нестабилност. Ако човек с това разстройство е във връзка, чувствата му към партньора могат бързо да се променят от омраза към обожание. Хората с истерично личностно разстройство се характеризират с такива черти като самодраматизация и театралност, преувеличено изразяване на емоции и егоцентризъм. Хората с това разстройство са склонни да играят ролята на жертва или да измислят фалшиви истории.

Специалистката е направила тези заключения въз основа на медицински записи, аудио и видео, показания на свидетели, както и след лични срещи с Хърд в края на 2021 г. Както отбелязва Кари, тези нарушения се проявяват във всички аспекти на живота.

След развода актрисата обвини бившия си съпруг в домашно насилие, а по-късно написа статия във Washington Post, в която каза, че е била жертва на домашно насилие, без да посочи името на съпруга си. Самият Деп отрече обвиненията в насилие и заведе срещу бившата си съпруга дело за клевета за 50 милиона долара.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser