Преминете към основното съдържание

Амбър Хърд избяга от Холивуд

Актрисата реши да отглежда детето си в Европа.

Амбър Хърд напусна Холивуд и се премести в Мадрид.

Това съобщи журналистът от Daily Mail Алисън Бошоф, позовавайки се на приятел на актрисата.

"Тя говори испански и е много щастлива, че може да отгледа дъщеря си далеч от целия този шум", каза източникът.

Въпреки това 37-годишната актриса може да се завърне, ако й предложат добър проект. „Не мисля, че тя бърза да се върне на работа или в Холивуд, но вероятно ще се върне, когато се появи подходящ проект.“

През юли миналата година актрисата продаде дома си в Калифорния за 1,1 милиона долара. Оттогава тя прекарва доста време в Испания, а преди дни бе забелязана с дъщеря си Уна в един от испанските детски паркове.

Преди година Амбър Хърд бе призната за виновна по дело за клевета срещу Деп, когото тя обвини в домашно насилие, и бе осъдена да плати обезщетение в размер на 15 милиона долара. Актрисата не беше съгласна с присъдата и многократно обжалва. В социалните медии Амбър Хърд написа, че е „разочарована от това какво означава тази присъда за други жени, тъй като тя „опровергава идеята, че насилието срещу жени трябва да се приема сериозно“. Тя също отбеляза, че популярността на Деп му е помогнала да спечели съдебните заседатели и процеса.

Неотдавна Джони Деп също обяви, че се е преместил от Холивуд в малко селце в Съмърсет във Великобритания, където "се радва на спокоен живот".

Джони Деп и Амбър Хърд се разведоха през 2017 г. Двамата бяха женени 18 месеца.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser