Преминете към основното съдържание

Амбър Хърд излиза с милиардер

От развода с Джони тя се надява да получи поне 8-цифрена сума
Амбър Хърд
Амбър Хърд © Splash

Все още законната съпруга на Джони Деп - Амбър Хърд, съвсем не си губи времето и няколко месеца след публичната им раздяла тя вече е насочила чара, а и вниманието си към друг мъж. Новият обект на желанията й съвсем не е някой обикновен човек, а милиардерът Илон Мъск, който също като блондинката е в процес на развод.

© Instagram, Илон с вече бившата си съпруга

Двамата с Амбър се познават от години, но от няколко месеца са се сближили особено много, твърдят приятелки на актрисата. Илон и Хърд вече са били на няколко вечери, като актрисата е била забелязвана многократно да излиза и от къщата му в Лос Анджелис. Засега бизнесменът и актрисата не били официални гаджета, но определено химия не липсвала помежду им и нищо чудно скоро публично да обявят, че имат връзка.

Междувременно Амбър прави всичко възможно да докаже в бракоразводния процес, че Джони Деп я е насилвал физически и психически и поради тази причина заслужава голяма част от многомилионното му богатство.

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser