Преминете към основното съдържание

Ан Хатауей и блестящата й рокля на Ralph Lauren

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: Getty Images

Актрисата присъства на годишното събитие на ELLE Women in Hollywood. Тя и дългогодишната й стилистка Ерин Уолш избраха тъмносиня рокля от колекцията на Ralph Lauren, сезон пролет-лято 2023 г., изцяло покрита с блестящи елементи, с елегантен гол гръб и дълбоко деколте. Чифт черни сандали на ток се показваха изпод дългата й рокля, чийто блясък бе допълнен с диамантено колие Bulgari Serpenti.

Що се отнася до грима, Хатауей заложи на естествена женствена визия, носейки лек руж, розово червило и семпла черна очна линия. Прическата й също беше обикновена – пусната коса с бретон. С такива бижута и толкова блестяща рокля, не беше нужно да прави нищо повече за визията си.

Хатауей беше сред осемте жени, избрани от ELLE за звезда на корицата. По време на интервюто тя говореше и за началото на холивудската си кариера.

„Аз съм амбициозна и мисля, че това е страхотно. Когато не си роден с живота, който би искал да имаш, трябва да си амбициозен“, каза тя пред списанието. „Обичам това, че съм трудолюбива. Обичам, че знам как да бъда професионалист. И се радвам, че имам наистина големи мечти и цели за себе си“, добави актрисата.

Ан Хатауей отново доказа, че е „кралска особа“ на червения килим, макар да минаха повече от двайсет години от премиерата на „Дневниците на принцесата“, тя си остава такава и днес.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser