Преминете към основното съдържание

Ан Хатауей съжалява, че е известна с името Ан

Актрисата разказа как всъщност всички се обръщат към нея.

Преди да стане Анди Сакс и дори преди да се превъплъти в Амелия Миньонет Термополис Реналдо, Ан Хатауей беше просто Ани. По време на участието си в The Tonight Show с Джими Фалън, актрисата помоли водещия да я нарича Ани, защото всички останали я наричат така.

Актрисата сподели, че всички я познават като Ан Хатауей, тъй като като тийнейджърка се е вписала под това име в картата на Гилдията на киноактьорите, за което все още съжалява. Но иначе всички я наричат Ани.

„Когато бях на 14 години, участвах в рекламен клип и трябваше да взема карта от Гилдията на киноактьорите. Казвам се Ан Хатауей. Така че вписването ми с това име изглеждаше като правилният избор, но никога не ми беше хрумвало, че до края на живота ми хората ще ме наричат Ан”, каза актрисата. „Единственият човек, който понякога ме нарича Ан, е майка ми, и тя го прави само когато ми е ядосана. Затова всеки път, когато изляза публично и някой извика името ми, ми се струва, че сега ще започне да ми крещи. Хората казват: "Ан!" А аз се стряскам: "Какво? Какво направих?"

Хатауей също сподели, че на снимачната площадка колегите я наричат, както им харесва, избягвайки обръщението „Ан“. Тя дори предлагала да я наричат „Мис Х“ или „Хет“. „Хората са много мили, затова измислят всякакви решения на снимачната площадка“, обясни тя. „Защото всъщност на никого не му паресва да ме нарича Ан. Просто не ми отива. Аз съм Ани. "

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser