Преминете към основното съдържание

Ан Хечи катастрофира и е в болница със сериозни изгаряния

При приемането й в болницата актрисата е била в критично състояние.

Звездата от "Шест дни, седем нощи", "Дони Браско" и "Психо" предизвика катастрофа в Лос Анджелис и беше откарана в болница с тежки изгаряния. Според TMZ около обяд на 5 август синият Mini Cooper на актрисата се е блъснал в гаража на жилищен комплекс.

Очевидци на инцидента разказаха, че се опитали да помогнат на Ан да излезе от колата, но тя се съпротивлявала и в крайна сметка напуснала местопроизшествието, след което се блъснала в друга къща. Вследствие на втората катастрофа колата й се е запалила.

аблоидът публикува снимки, на които се вижда как лекари изнасят актрисата на носилка с изгорели дрехи. Има предположения, че звездата може да е била в нетрезво състояние, тъй като според доказателствата в колата й е намерена бутилка водка, но експертите все още не могат да направят необходимите тестове.

През 2001 г. в интервю за ABC News актрисата говори откровено за борбата си със зависимостите, които са следстие от травма в детството й - като дете Ан е била сексуално малтретирана от баща си, баптисткия пастор Доналд Хечи.

„Пиех, пушех, взимах наркотици, правех секс с различни хора. Правех всичко възможно да забравя срама. Аз не съм луда. Това е просто луд живот. Израснах в лудо семейство и ми трябваха 31 години, за да прогоня лудостта от себе си.“

Според запознати в момента животът на Ан Хечи е вън от опасност.

Още по етикети

Ан Хечи , катастрофа
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser