Преминете към основното съдържание

Анджелина Джоли заведе децата си на филмова премиера

Пакс се появи с патерици
Анджелина с Вивиен
Анджелина с Вивиен © Splash

Анджелина Джоли зарадва присъстващите на премиерата на лентата "Кунг фу панда 3", като мина по червения килим с почти цялото си домочадие.

Пакс, Захара, Шайло и близнаците Нокс и Вивиен бяха основната причина майка им да не свали усмивката от лицето си през цялата вечер. Единствените, които липсваха, за да бъде многолюдната фамилия пълна, бяха съпругът на Анджи Брад Пит и най-големият й син Мадокс. 12-годишният Пакс се появи с патерици, а причината за това е инцидент с джет по време на Коледно-новогодишните празници, които семейството прекара в Тайланд.

© Splash, Анджелина с децата си

Анджелина се появи на премиерата в прекрасна рокля на Ив Сен Лоран, в любимия й черен цвят. На него бяха заложили още Пакс, Нокс и Захара. Вивиен беше предпочела тоалет в бял цвят, а Шайло - бяла тениска и сив елек.

Джоли не беше единствената, която доведе семейството си на премиерата. Наоми Уотс и Лийв Шрайбър се появиха с близнаците Самюъл и Александър. Кейт Хъдзън също беше довела синовете си.

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser