Преминете към основното съдържание

Анджелина Джоли и Брад Пит ще имат седмо дете

Актрисата искала да вземе три братчета от Сирия
Анджелина и Брад с децата си
Анджелина и Брад с децата си © Splash

Анджелина Джоли и Брад Пит никога не са крили желанието си да имат още едно дете и по всичко личи, че семейството им скоро ще се увеличи. Двойката вече е финализирала документите по осиновяването на осиротяло сирийче, което се очаква до няколко месеца да стане член на многолюдната звездна фамилия.

Според американските медии Анджелина, която е посланик на добра воля към ОН, наскоро се срещнала с три братчета от Сирия, които останали сами, след като майка им била убита от терористи, а баща им - отвлечен от войниците. Тя много бързо харесала момченцата и пожелала да ги вземе у дома. Прибирайки се в Ел Ей и споделяйки желанието си със съпруга си Брад Пит обаче, той категорично забранил.

"Анджи искаше да осинови и тримата, но Брад каза твърдо "не", споделил приятел на двойката. "От шест децата им да станат девет, му се вижда прекалено. Освен това той много се притеснява как останалите хлапета ще реагират на новите си братчета. Анджи явно видя, че в действителност ще им е много трудно да се справят с подобна ситуация, затова и не отговори на възражението му. В крайна сметка двамата се съгласиха да вземат само едно дете."

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser