Преминете към основното съдържание

Анджелина Джоли: "Мислех, че ще успея да спася брака си"

Актрисата разказа за причините за развода си с Брад Пит
© Кадър от "Лазурен Бряг"

Връзките между Анджелина Джоли и Брад Пит започна от филма "Г-н и Госпожа Смит", но в началото на 2016 г. няколко месеца след втората си съвместна работа "Лазурен бряг", двойката съобщи, че ще се развежда.

Много медии свързват приключилата връзка на актьорите със сложния сюжет на филма - в него Анджелина и Брад въплъщават ролята на брачна двойка, която е в семейна криза. Наскоро Джоли откровено споредли пред The Hollywood Reporter за заснемането на филма и начина, по който той е повлиял върху брака й с Пит.

© getty

"Нашите взаимоотношения започнаха на снимачната площадка. Освен това ние наистина работихме добре заедно. Исках да свършим сериозна работа заедно и мислех, че това ще бъде добър начин за изграждане на взаимоотношенията и спасяването на брака ни. В някои отношения, ние научихме много. Но това не помогна за решаването на някои от проблемите, които имахме преди ", казва Анджелина.

Припомняме, че Джоли и Пит подадоха за развод в края на миналата година. Досега бившите съпрузи не са формализирали раздялата си, защото не могат да решат въпроса за попечителството на шестте си деца - Анджелина настоява за едностранно настойничество, а Брад - за съвместно.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser