Преминете към основното съдържание

Анджелина Джоли може да загуби родителските права над децата

Съдът застана зад Брад Пит и позволи на актьора да се среща с децата
© getty

В медийното пространство се появиха документи на решението на съда по делото за развода на Брад Пит и Анджелина Джоли. Холивудската двойка не може да постигне споразумение за условията на отгледането на шестте си деца. Любопитното е, че съдът в Лос Анджелис е застанал зад бащата и сега Анджелина не може да забрани на децата да общуват с Пит.


ЦИТАТИ ОТ ЗВЕЗДИТЕ ЗА АНДЖЕЛИНА ДЖОЛИ


Съдът стигна до заключението, че Брад Пит може да участва във възпитаването на децата и сега актьорът може да прекарва повече от четири часа на ден с тях, но винаги в присъствието на психолог. За най-големият син на двойката, 16-годишният Мадокс, условията са малко по-различни - момчето може да реши колко време иска да прекара с всеки родител. Освен това от Джоли се изисква да предостави на бившия си съпруг телефонните номера на всичките деца, така че той да може да комуникира с тях по всяко време.

В случай, че Джоли не изпълни условията, то тя ще бъде лишена от родителските си права, а тогава децата ще отидат при бащата.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser