Преминете към основното съдържание

Анджелина Джоли направи фурор с розовата си рокля в Камбоджа

Актрисата се появи за първи път след развода

Първата публична поява на Анджелина Джоли след развода й с Брад Пит се състоя в Камбоджа по време на премиерата на филма й „Първо убиха баща ми: Спомени на една дъщеря за Камбоджа“. През деня звездата посети пресконференция, посветена на проекта, а вечерта бе гост и на официалната премиера на филма.

© Instagram

На тържественото събитие освен звездата присъстваха и министърът на културата и изкуството в Камбоджа Пхиан Сакона. А самата Джоли се появи в ярко розова рокля и произведе истински фурор – тя отдавна не беше оправила подобен избор за цвят. Но и за модел. Роклята беше със силно изрязан гол гръб, като по този начин целия гръб на актрисата бе на показ. За подкрепа на актрисата бяха дошли децата й Мадокс, Пакс, Захара, Шайло и близнаците Вивиън и Нокс, които били забелязани на сутрешното събитие. Според актрисата именно Мадокс е бил вдъхновението й за този филм. Той е роден в Камбоджа, а е осиновен от Анджелина през 2002 г, когато тя снима в тази страна филма „Лара Крофт: Tomb Rider”.

Филмът „Първо убиха баща ми: Спомени на една дъщеря за Камбоджа“ разказва за историята на живота на камбоджанската писателка и правозащитничка Лунг Анг и ужасните събития, които се случват по време на управлението на партията на Червените кхмери през 1970 г. „Това е историята на страната като цяло“, казва Анджелина Джоли.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser