Преминете към основното съдържание

Анджелина Джоли не я тресе звездомания

Семейството само си носи багажа и не пътува с частен самолет
Анджелина и децата й
Анджелина и децата й © Splash

В среда, в която повечето звезди разполагат с цял антураж, който да се грижи за безумните им прищявки, Анджелина доказа, че нито тя, нито децата й се смятат за нещо повече от останалите.

Дори напротив. Съпругата на Брад Пит и част от многобройната им челяд се появиха на летището в Лос Анджелис, прибирайки се от Камбоджа, като всеки от тях сам носеше багажа си. Докато майка им влачеше след себе си куфар, всяко от хлапетата се беше натоварило с по една раница на гръб.

Не по-малко интересен бе фактът, че, макар да разполагат с частен самолет, Анджелина, Мадокс, Пакс, Захара и Шайло решиха да пътуват с редовните авиолинии. Със сигурност това е зарадвало не един и двама пътници в самолета, успели да видят дори за малко красивата актриса и децата й. Охранители също не бяха забелязани да ги придружават.

За дългите часове път Анджелина отново беше заложила на стайлинг в изцяло черен цвят, а хлапетата й бяха облечени в спортно и удобно облекло.

Единствено Брад и близнаците Нокс и Вивиен не бяха част от групата. Това е така, защото тримата са в Лондон, където актьорът снима поредния си филм. Говори се, че децата са с него, защото също имат малки роли в лентата.

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser