Преминете към основното съдържание

Анджелина Джоли намекна, че разводът с Брад Пит я е травмирал сериозно

Акрисата не говори открито за развода си с Брад Пит - очевидно тази тема е болезнена за нея.

Разводът с Брад очевидно силно e травмирал Анджелина. Тя намекна за това в интервю за Entertainment Tonight, в което говори за последния си филм „Тези, които желаят смъртта ми“. Звездата призна, че снимките са я излекували.

„Привличат ме хора, които са преминали през някакви изпитания, но след това са намерили пътя си и са преодолели трудностите. За мен като актриса е много полезно да играя тези герои. Моята героиня ме излекува, защото изглежда сломена, но след това се изправя на крака”, разказва Джоли.

Във филма героинята на актрисата, спасителка от парашутен отряд, поема отговорност да защити 12-годишно момче, което е станало свидетел на убийството и е принудено да се крие от преследвачите си.

Наскоро Анджелина призна, че се е върнала към актьорството заради промените в личния си живот (през последните години звездата предпочиташе да режисира). Актрисата каза, че работата на режисьора включва по-дълго отсъствие от дома, което тя не може да си позволи, тъй като отглежда децата си (бившите съпрузи имат шест).

„Обичам режисурата, но има промени в семейното ми положение, които ми пречат да правя филми в продължение на няколко години. Просто трябва да поемам по-краткосрочни ангажименти и да прекарвам повече време вкъщи”.

Бракоразводното дело между Джоли и Пит все още продължава - бившите съпрузи, които се разделиха през 2016 г., още не могат да се споразумеят за попечителството над децата и никой от тях не иска да прави отстъпки.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser