Преминете към основното съдържание

Анджелина Джоли поиска отвод на съдията по делото за развода й с Брад Пит

Да, делото, което започна през 2016 г., все още не е приключило!

Анджелина Джоли подаде молба за развод с тогавашния си съпруг Брад Пит още през 2016 г. и въпреки че официално не са съпруг и съпруга от април 2019 г., делото им все още не е приключено. Подобно на много други знаменитости, Джоли и Пит наеха частен съдия, който да реши техния случай, за да скрият всички лични и финансови подробности от обществеността. Преди дни Джоли поиска отстраняването на съдията. В документацията, внесена във Върховния съд в Лос Анджелис, актрисата заявява, че Джон Аудеркърк е забавил предоставянето на информация, свързана с хода на делото.

Съгласно калифорнийския закон отстраняване се допуска, „ако лице, запознато с фактите по делото има обосновани съмнение в безпристрастността на съдията”. Според съдебните документи по време на процеса Джоли-Пит Аудеркърк "не е разкрил случаи, които демонстрират връзка между съдията и адвоката на подсъдимия". Адвокатът на Пит „активно пази финансовите интереси на съдия Аудеркърк за продължаване на работата му по дело с висок публичен отклик“, се казва в документите.

През април 2019 г. Джоли и Пит поискаха „развод по взаимно съгласие“, което доведе до това бракът им да бъде разтрогнат, въпреки че все още са в процедура на развод. Двамата бяха заедно 12 години, 2 от които бяха женени.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser