Преминете към основното съдържание

Анджелина Джоли потърси утеха при бившия си

2021 г. ще влезе в историята на шоубизнеса като годината с куп завръщания на отдавна забравени двойки и сензационни звездни връзки. Следващата по ред е Анджелина Джоли. Уви, не става въпрос за Брад Пит.

о всичко личи, че Дженифър Лопес и Бен Афлек зададоха най-актуалната тенденция в интимните отношения – завръщане към бившия, с когото сте се разделили преди много години.

Следващата по ред, напълно неочаквано, е Анджелина Джоли. По време на пътуване до Ню Йорк актрисата се е отбила да посети бившия си съпруг Джони Лий Милър. Нещо повече, Джоли не отишла на гости с празни ръце, а занесла бутилка скъпо вино. Фотографи заснеха звездата, която напуска къщата почти четири часа по-късно. Забележително е, че Анджелина пристигнала в апартамента на Милър съвсем сама, без дори да използва услугите на своя бодигард.

Нека си припомним историята на тази връзка. Джоли и Милър се запознават на снимачната площадка на „Хакери” през 1995 г. и се влюбват толкова бързо, че се женят през март 1996 г. Бързата им сватба стана хит сред медиите и с необичайното облекло на булката: Джоли, която по това време беше на 20, използва кръвта си, за да изпише името на британския актьор на гърба на бяла риза, която тя зае за сватбата от самия младоженец.

Бракът не продължава дълго и двойката се разпада през септември 1997 г., след като работните им графици ги отчуждават. Официално се развеждат в началото на 1999г. Но според съобщенията са останали приятели. Няколко години по-късно Джоли дори публично изрази съжаление за прекратяването на връзката: „С Джони никога не сме се карали и никога не сме се наранявали. Много исках да му бъда съпруга. Разводът с него беше може би най-глупавото нещо, което някога съм правила. "

След раздялата и двамата се опитаха да продължат напред. Джоли се омъжи и разведе още два пъти - с Били Боб Торнтън и Брад Пит. Докато Милър прекарва десет години в брак с актрисата Мишел Хикс. Двойката се раздели през 2018 година. И двамата все още са официално сами, но може би това приятелско посещение ни подсказва нещо ...

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser