Преминете към основното съдържание

Анджелина Джоли с доказателства за домашно насилие от страна на Брад Пит

Повече от четири години бившите съпрузи Анджелина Джоли и Брад Пит не могат да уредят въпроса за попечителството над шест си деца в съда.

57-годишният Пит настоява за равно физическо и юридическо попечителство, докато Джоли категорично отказва да приеме тези искания от бившия си съпруг.

В близко бъдеще това дело може да вземе нов неочакван обрат. Документи, с които разполага изданието The Blast, показват, че Джоли се готви да представи доказателства за домашно насилие от страна Брад Пит, за което се твърди, че се е случило в семейството им през годините на брака им. Все още не се уточнява за какви инциденти става въпрос.

Брад Пит вече беше разследван от ФБР след семеен скандал, който се случи през 2016 г. на борда на самолет. Според твърденията актьорът се скарал с най-големия си син Мадокс и дори вдигнал ръка срещу него (от този момент Брад и Мадокс не поддържат връзка). Според слуховете именно това събитие сложило край на връзката на холивудската двойка: скоро след инцидента Джоли подаде молба за развод.

След това след разследване Пит в крайна сметка бе оправдан. Може би сега Джоли отново е решила да припомни този епизод и е събрала необходимите доказателства за съда.

В новите документи, които са на разположение на таблоида, се казва, че съдът иска разрешение от бившите съпрузи да позволи на децата им Шайло, Нокс и Вивиен да се явят като свидетели и да дадат показания. Това ще бъде възможно само ако и двете страни дадат изрично съгласие..

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser