Преминете към основното съдържание

Анна Курникова проговори за връзката си с Енрике Иглесиас

Двойката е заедно от 15 години
Анна Курникова и Енрике Иглеасиас с брата на тенис звездата
Анна Курникова и Енрике Иглеасиас с брата на тенис звездата © Instagram

Въпреки че са заедно от 15 години, Анна Курникова и Енрике Иглесиас рядко коментират връзката си. Поради тази причина в медиите излизат всякакви спекулации за това какво се случва с отношенията им, като най-коментираният въпрос е оженили ли са се тайно или не.

Тенис звездата рядко дава интервюта, но наскоро все пак реши малко да открехне завесата около личния си живот. В едно от последните си интервюта Анна сподели, че определя брака като формалност и не смята, че с една сватба ще бъде по-щастлива и по-сигурна в човека до себе си

Любопитното е, че Курникова няма планове скоро да става и майка, тъй като по думите й Енрике е този, който все още не е готов да има дете. Тъй като тя се чувства солидарна с него, е решила да чака, ако трябва още 10 години, за да станат истинско семейство. 

През годините Енрике не веднъж беше забъркван в изневери, но до този момент това не е разрушило връзката му с Анна. Самата тя споделя, че не ги свързва толкова любов, колкото близко приятелство и фактът, че се приемат както с качествата, така и с недостатъците си.  

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser