Преминете към основното съдържание

Aquahouse Hotel & SPA – нов стил, нови емоции, нови преживявания.

Aquahouse Hotel & SPA e новата морска, СПА и кулинарна дестинация в първия български морски курорт Св. св. Константин и Елена. Разположен в непосредствена близост до плажа, хотелът предлага на своите гости 5-звездно настаняване, елегантен интериор с живописни гледки и архитектура, вдъхновена от природата.

Health Spring SPA центърът на хотела е новият Lifestyle Social Hub за хора със стил. СПА процедурите са елегантно допълнение към цялостното преживяване в хотела. Почувствайте лечебната сила на морето, минералната вода и здравословния морски климат на курорта Св. св. Константин и Елена и намерете отлични възможности за рехабилитация, профилактика и възстановяване. Като гости на Aquahouse Hotel & SPA може да се възползвате от вътрешните и външните басейни със зони за релакс и плаж, фитнес и зала за тренировки.

В Aquahouse Hotel & SPA Ви очаква вълнуващо кулинарно пътешествие. Азиатският ресторант Kampai и грил ресторант The Grill ще ви пренесат в културата на Изтока и световните грил традиции. Тук може да преживеете храната като емоция, да сбъднете своите кулинарни фантазии, преплели културата и историята на различни нации и народи в кулинарен микс.

Любителите на уникални напитки ще усетят нежните вкусови нотки във всяка чаша майсторски приготвен коктейл в баровете на хотела. Тук звездата е pool bar Alibabki. През деня релаксирате край басейна, а вечер се наслаждайте на сетовете на DJ-и от цяла Европа.

Събитийният календар на Aquahouse Hotel & SPA е наситен през целия сезон. Изпълнете лятната почивка с преживявания и настроение и станете част от нашите дегустации на различни деликатеси, вина и коктейли. Насладете се на музикални изпълнения на живо с международни гост DJ-и, пианисти и други музикални изпълнители. Поддържайте форма с разнообразни спортни активности. За най-малките гости сме подготвили интересни забавления, арт класове и творчески работилници.


messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser