Преминете към основното съдържание

Арабски принц предложи 10 милиона на Кание Уест, за да спи с Ким

Певецът можеше да запълни изтънялата си банкова сметка
Ким и Кание
Ким и Кание © Instagram

Въпреки че само преди няколко месеца Кание Уест призна, че има личен дълг от над 50 милиона долара, той отказа да вземе 10 милиона от саудитски принц. Причината е, че кралският наследник е искал да заплати огромната сума, за да прекара една вечер със съпругата на певеца - риалити звездата Ким Кардашиян. 

Принц Мохамед

Принц Мохамед е споделил предложението си на публична пресконференция, като е заявил, че може поне с малко да помогне на закъсалия изпълнител. "Нямам никакъв интерес нито към музиката, нито към дрехите му, но жена му определено е доста скъпо съкровище. С удоволствие ще му дам 10 милиона, дори повече, за да мога да прекарам една вечер с нея", без притеснение заявил принцът, който е и министър на отбраната в Саудитска Арабия. 

Засега нито Кание, нито Ким са коментирали предложението на принца. Няколко феминистки организации обаче възроптаха, обявявайки, че това е обида за всяка жена.
Само преди две години Ким получи оферта от друг саудитец, който я офертира с по 1 милион за всяка прекарана с нея вечер

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser