Преминете към основното съдържание

Архитектът на кожата ни е PhysioLift

Жените, които обичат себе си, избират да запазят младостта си с серия на Avenе

В сезона на най-големите предизвикателства за кожата сме – зимата! Също както тялото и психиката ни, така и кожата ни усеща умората, липсата на енергия и освен всичко – макар и да идва пролетта, усещаме как отминава още една година. А тази година оставя отпечатък върху лицето ни. Като силни жени, ние не се отказваме да търсим начини да съхраним енергията и младостта си. Съответно младостта на лицето ни. Така се роди любовната ни връзка с анти-ейдж серията PhysioLift на Avene.

Зад създаването на серията PhysioLift стоят 20 години дерматологична анти-ейдж експертиза за чувствителната кожа. A високотехнологичните формули са създадени изцяло с респект към физиологията на кожата.

Къде Avene откриват вдъхновението си? В науката и архитектурата!

Както сградата има основи и скеле, така и кожата устоява на външните фактори, благодарение на нейната структура и еластичност. Устойчивостта и стегнатостта й се дължат на колагеновите фибри. За укрепването отговорност носи хилауроновата киселина, която обгръща фибрите. Но безпощадното към всичко време взима своя данък „красота“ - изчерпва колагеновите фибри и разрежда хиалуроновата киселина. Също както времето слага отпечатък върху сградите, така и структурата на кожата се губи, а материята отслабва. И скоро виждаме първите бръчки или дори дълбоки бразди.

Тогава се питаме: как да подсилим структурата на кожата си, за да устои тя по-дълго на безпощадното време, което прави път на остаряването?

Дерматологични лаборатории Avene имат стратегия! С нейна помощ можем да забавим момента, в който се появяват бръчките и да преоткрием гладката и стегната кожа. В основата на тази стратегия е ново патентовано трио съставки.

1. Ascofilline – зарежда кожата с колагени (попълва мрежата от фибри, стяга и уплътнява кожата)

2. Моно-Олигомери на Хиалуронова киселина – индуцират естествения синтез на хиалуронова киселина (укрепва ултра-структурата на кожата)

3. Ретиналдехид – зарежда кожата с витамин А, витаминът на младостта (кожата става видимо по-гладка)

Как действа формулата на Physiolift?

Научава кожата как да излъже времето, като усилва естествените й механизми. Серията предлага конкретни решения за жените, които желаят да се грижат за запазването на младостта си. Във всяка стъпка на тази грижа Avene предлага респект към кожата с предложенията от серията Physiolift: продукти с високотехнологични формули, с текстури, богати на Термална вода Avene и с прекрасна галеника на текстурата, която събужда сетивата и им доставя удоволствие.

ГРИЖАТА ЗА ДЕНЯ е представена от два продукта – изглаждаща емулсия Physiolift JOUR и изглаждащ крем Physiolift JOUR. Емулсията предлага лека текстура за нормална и смесена кожа. Кремът предлага кремообразна топяща се текстура за суха кожа. И двата продукта се нанасят сутрин на лице, шия и деколте.

РЕТИНАЛДЕХИДЪТ оставяме ЗА ВЕЧЕРТА – за това време на денонощието най-подходящи са другите три продукта в серията Physiolift PRECISION, YEUX и NUIT.

Филър Physiolift PRECISION  коригира видимо най-изразените бръчки с неговото патентовано и висококонцентрирано трио съставки. Текстурата на разстилащ се мус е дозирана точно, благодарение на прецизния апликатор за възможно най-точна корекция на бръчките.

Physiolift NUIT е нощен балсам, който стимулира нощната микроциркулация за детокс и носи ефект на озарена кожа на сутринта.

Physiolift YEUX е грижа за околоочния контур – оригиналната му текстура тип „пластир“ позволява проникването на съставките в зоната през цялата нощ.

Март е Месецът на Avene и ние ще се посветим на грижата за младостта си. За да събудим самочувствието и енергията си! Това е периодът, в който може да си купим продуктите от козметичната серия Physiolift с 20% по-ниски цени. 

С Physiolift бръчките са изгладени, кожата е стегната и гладка и с възвърнат блясък – това виждаме в огледалото! Заслужаваме го! 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser