Преминете към основното съдържание

Ариана Гранде е сгодена за Далтън Гомес, а пръстенът й е невероятен. Вижте го

Светът най-накрая има какво да празнува през 2020 г.: Ариана Гранде току-що обяви годежа си с Далтън Гомес!

Ариана сподели щастливата новина в Instagram в публикация, която тя озаглави с надпис „завинаги и след това“. Освен че се сгуши до годеника си на мига, Гранде сподели и снимки на годежния си пръстен с диаман с овална форма, асиметрично поставен до перла върху платинена халка. Перлата е особено значима, тъй като намеква за рождения месец на Гранде – юни.

Фенове и знаменитости засипаха Гранде и Гомес с поздравления. "YAYYYYYY !!!! 😍😍😍😍😍 толкова се радвам за вас !!" написа Хейли Бийбър в Instagram.

Връзката на Гранде с Гомес беше потвърдена от TMZ през март, след като двойката беше видяна да се целува в бар. Според People, Гранде и Гомес са започнали да се срещат в началото на 2020 г., но са решили да запазят статуса на връзката си в тайна възможно най-дълго. През март източник каза на People: „Те излизат от няколко месеца... Ариана не иска да разгласява връзката си и се опитва да я държи в тайна, но изглежда много щастлива. "

Оттогава Гомес се появява многократно в социалните профили на Гранде, но двамата така и не потвърдиха връзката си.

Преди това певицата беше сгоден за Пийт Дейвидсън, но двамата разтрогнаха годежа си през октомври 2018 г.

Поздравления за Ариана Гранде и Далтън Гомес!

Още по етикети

ариана гранде , годеж
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser