Преминете към основното съдържание

Ариана Гранде проговори за първи път след трагедията в Манчестър

Поп звездата използва социалните мрежи, за да даде първото си официално изявление след терористичната атака, която уби 22 и рани повече от 50 души след концерта на Манчестър Арена миналия понеделник
© Getty

"Моето сърце, молитви и дълбоки съболезнования са за жертвите, загинали в Манчестър Арена и техните близки", пише тя в изявлението си, споделено в нейния Instagram и Twitter профил "... протягам ръцете си, сърцето си и ще направя всичко, ако имате нужда от моята помощ".

Ариана обяви плановете си и за благотворителен концерт в Манчестър, като добави, че няма да остави случилото се да потъне в мълчание.

"Ние никога няма да можем да разберем защо подобни събития се случват, защото това не е в нашата природа, поради което не бива и да се връщаме назад", пише тя. "Нашият отговор на това насилие трябва да бъде да се сплотим, да си помагаме, да обичаме повече, да пеем по-силно и да живеем по-любезно и щедро, отколкото преди."

© Instagram

Подробности относно какво ще се случи от тук нататък ще дойдат по време на концерта, каза Гранде, завършвайки бележката си с това, че: "Музиката е нещо, което всеки може да сподели. Музиката има за цел да ни изцели, да ни събере, да ни направи щастливи. Ние ще продължим да почитаме тези, които сме изгубили, техните близки, моите фенове и всички, засегнати от тази трагедия ще бъдат в ума ми и в сърцето ми всеки ден."

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser