Преминете към основното съдържание

ARLEN.BG 7 ГОДИНИ НАЙ-ДОБРОТО ЗА ВАШАТА КРАСОТА

7 ГОДИНИ НАЙ-ЛУКСОЗНИТЕ МАРКИ ЗА КОСА И КОЖА

Красотата е навсякъде около нас, може да я видим в къдриците на хубавата коса, в блестящата кожа и чаровната усмивка. Красотата е и изкуство, което създават фризьори, гримьори и много други специалисти, работещи в бюти индустрията в България.

Красотата е чувство и всеки може да го пренесе в ежедневието си. С тази цел стартирахме още преди двайсет години нашия първи салон за красота на столичната улица "Дойран" 28. Той стана популярен много бързо не само с името си "АРЛЕН", но и с работата на добрите специалисти в него, чудесните отзиви на клиентите и щастливите усмивки, които ни показаха правилния път на развитие.С фризьорски салон "АРЛЕН" направихме мини революция в сектора на услугите за красота, защото презентирахме в него и продукти за последваща и домашна грижа. Дадохме възможност на повече клиенти да се докоснат до много премиум марки, разнообразни продукти и иновативни решения за лечението и грижата за тяхната коса и кожа.

Днес 7 години по-късно ние стигаме по-бързо до всеки клиент и фен на специализираните и модерни марки за красота благодарение на нашата онлайн платформа ARLEN.BG

Бързото развитие на платформата ни даде шанса да бъдем избрани от над 150 световно признати марки, като Kerastase Paris, LOreal Professionnel и много други, за да доставяме техните продукти до всеки дом, до всеки клиент и паралелно с това да спазваме нашите ценности:

Да консултираме професионално нашите клиенти: кои марки и продукти ще решат техен специфичен проблем, като косопад, пърхот, изтощена коса или друго. Кои продукти козметика ще бъдат най-доброто решение за поддържането на тяхната красота.

В ARLEN работи екип от колористи, които препоръчват най-правилния избор на цвят и марка боя за коса.

Да доставяме експресно в рамките на 24 часа направения избор от всеки клиент и той да получава в качествена опаковка поръчката си и някои от изненадите, които ние му правим с всяка доставка.

Да доставяме на по-ниски цени любими продукти на потребителите с най-добрите сертификати за качество и в най-кратки срокове.

Всеки месец, всяка седмица или в избрани дни правим изненадващи промоции с цел да бъдем още по-достъпни за нашите клиенти, да дадем максимално добри продукти на максимално ниски цени, да стимулираме повече потребители да опитат и тестват нови и препоръчани от нас продукти и марки.

Стремим се да работим с най-добрите български модели, модни блогъри или популярни личности, които да дават точна и обективна препоръка за всичко, което опитват или тестват. Работим само с искрени личности с висок имидж, които имат истинско влияние върху потребителите със своето обективно мнение.

Ние от ARLEN.BG се радваме, че за тези 7 години сме спечелили 100% доверието на клиентите и всеки ден имаме нови и нови последователи и потребители.

Инвестирахме в новата ни атрактивна програма "Лоялен клиент", която дава шанс на клиентите ни да имат златна карта АРЛЕН с която да трупат точки, да печелят бонуси и първи да се възползват от промоциите и новите продукти, които пускаме с различните компании.

И въпреки че не обичаме статистиката, цифрите говорят сами за себе си: над 130 хиляди реализирани поръчки, над 250 хиляди продадени продукти, 60 хиляди потребители са включени в програмата "Лоялни клиенти" и са притежатели на златна карта и още и още.

В последната година ARLEN.BG беше избрана от една от най-големите европейски козметични компании за производство на натурални продукти за лечение на скалпа и косата Nuggela & Sule /базирана в Испания/ за официален представител за България.

Доказахме, че за 7 години създаваме красота и много щастливи моменти за нашите потребители и приятели! Станете и вие част от нашият онланй клуб на красотата в Арлен.БГ.

,,

Още по етикети

Arlen.bg , грижа за косата
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser