Преминете към основното съдържание

Армани представи първия си дигитален часовник

Продажбите на умното бижу стартират на 24-ти септември
© Armani

Все по-често модните марки обръщат внимание на технологиите и иновацийте, които влизат в ежедневието на всеки модерен човек.

За това и Armani е ришил да работи по собствен умен часовник. Той ще използва Android Wear за операционна система и ще бъде представен през септември.

Новото бижу ще има кръгъл сензорен дисплей, както и AMOLED панел. Очаква се устройството да може да се свързва с мобилни телефони, като тези с по-нова версия на Android ще могат да се възползват от всички функции, например Google Assistant.

© Armani

Бъдещите собсвеници на дигиталното бижу ще могат да се радват на функции, като допълнителни сензори за следене на физическата активност и здравето. Те ще се управляват от Android Wear и ще се синхронизират с фитнес или здравното приложение на потребителя.

От компанията официално заявиха, че първите бройки на часовника ще се предлагат на 24-ти септември в онлайн магазина на компанията, но за момента не се опоменава каква ще бъде цената на новата фешън играчка.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser