Преминете към основното съдържание

Артър Чато – племенникът на кралицата, когото не познаваме, а трябва

Хубавецът определено си заслужава да го последвате в Instagram.

Артър Чато не е някой тайнствен член на кралското семейство, но в същото време не може да се каже, че името му е познато на широката публика. 21-годишният красавец е пряко свързан с британското кралско семейство: той е внук на покойната принцеса Маргарет и племенник на Елизабет II.

Степента на родство е близка, но в същото време освобождава от суровия протокол: в редицата за трона той заема едва 26-то място. Артър използва свободата си разумно: младежът учи в Географския факултет на университета в Единбург, работи като личен треньор и пътува много, много.

Един от малкото случаи, когато младият мъж е бил видян с фрак, а не със спортен екип, бе през 2018 г. на сватбата на принц Хари и Меган Маркъл. 205 хиляди абонати обаче явно предпочитат неформалните му изяви: снимки с голия торс на Артър бият всички рекорди по брой харесвания.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser