Преминете към основното съдържание

ASAP Rocky с песен за Раф Симънс

Да очакваме ли новoто Fashion Killa 2.0?
ASAP Rocky
ASAP Rocky © getty images

Новата песен на ASAP Rocky е поредното потвърждение, че той е истински моден фен.

Рано сутрин в понеделник рапърът пусна новия си трак „RAF”, който е посветен на дизайнера Раф Симънс.

Песента е в колаборация с Frank Ocean, Quavo and Lil Uzi Vert и Playboi Carti, който се включва в припева.

Още в началото на годината през януари, Роки пусна в Twitter кратно видео с малка част от текста, в което се повтаряше „Please don't touch my Raf!" (моля, не пипай моя Раф). Туитът на Роки беше в отговор на интервю на Симънс, където дизайнерът намеква, че брандовете Vetements и Off-White не са „оригинални“.

С новия си сингъл Роки хвали работата на дизайнера.

По-рано тази година, когато TIME включи Раф Симънс в списъка си на 100 най-влиятелни личности на 2017, Роки споделя, "Вярвам, че Раф Симънс е важен за културата, основавайки се на факта, че той е построил изцяло нова религия около модата. Неговата работа достига до точката, в която децата, мъжете и жените разсъждават защо всъщност той е най-великият и е невероятно как предишната му работа, неговият архив, е много по-съвременна и по-релевантна, от това което излиза днес."

Пристрастеният към модата рапър е бил на първите редове на шоутата на марки като Gucci и Dior, а в песента си Fashion Killa успя да спомене имената на почти всички дизайнери на планетата, включително и това на Симънс.

За Мет Гала тази година, Роки се появи като част от антуража на Раф, облечен изцяло в Calvin Klein, за когото дизайнерът работи от миналата година.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser