Преминете към основното съдържание

Ашли Бенсън: Постоянно ми казват, че съм дебела

Актрисата трудно успява да получи роли заради теглото си
Ашли Бенсън
Ашли Бенсън © Getty images

Само преди няколко седмици звездата от тийн сериала "Малки сладки лъжкини" призна, че е плакала в продължение на половин час, след като на кастинг за роля й казали, че няма да я получи, защото е с наднормено тегло.

Оказа се, че това съвсем не е първият отказ, който сладураната Ащли Бенсън е получавала и не е единственият коментар, че е дебела. Въпреки че тя е размер 2, който се счита за нормален.

"През последните години няколко пъти ми беше обяснено, че съм пълна. Постоянно ми казват, че трябва да сваля килограми. На което аз ги питам: "Какво? Вие скелети ли търсите?", споделя в последното си интервю Ашли.

Макар че среща трудности в работата заради килограмите си, Бенсън е категорична, че се чувства добре в кожата си и няма никакво намерение да се подлага на драстични диети, които да навредят на здравето й.

"Чувствам се добре. Не искам да свалям 10 килограма, защото не смятам, че имам нужда да го правя. Аз съм размер 2, макар че нормалният размер за момиче като мен даже е 4", обяснява още актрисата.

Ашли все пак не крие, че много харесва тялото на колежката си Джена Дюам, съпругата на Чанинг Тейтъм. "Тя е толкова сладка. В момента тялото й е наистина невероятно, тя е като детенце!", казва Бенсън.

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser