Преминете към основното съдържание

Астро прогноза: кои зодии ще забогатеят през 2021 година

Следващата година обещава на някои зодии финансов успех и ръст на доходите, но за други ситуацията може да не е много успешна.

Овен

Белият метален бик няма да бъде милостив към Овена. Началото на годината ще започне с трудности при изплащането на дългове. Ако нямате такива, съществува вероятност да се появят. Овните могат да разчитат на подкрепата на своите приятели, за разлика от роднините, които няма да се скъпят на критики, но надали ще ви подадат ръка.

Телец

Годината ще е много добра във финансово отношение. Има шанс да се докажете във всяка област. Особено късмет ще имат онези, които стартират собствен бизнес.

Близнаци

Вие сте истински късметлии. Материалното богатство ще се изсипе върху вас като рог на изобилието. Но внимавайте с поетите обещания – те трябва да се изпълняват, иначе рискувате да изгубите всичко.

Рак

Очаква ви много добра финансова година. Ще подобрите живота си постепенно и последователно. Интуицията ще ви подскаже как правилно да контролирате Бика.

Лъв

Годината като цяло няма да е лоша. Но Бикът не е доволен, когато Лъвът е мързелив и чака някой да му свърши работата. Проявявайте повече активност.

Дева

За вас годината ще е стабилна. Не ви очаква някакъв голям успех, но през втората половина на годината има всички шансове неочаквано да забогатеете.

Везни

Годината ще бъде успешна за Везните. В работата ще получите повишени или ще смените професията си и това ще бъде повратна точка по пътя към богатството.

Скорпион

Очаква ви много добра година. Материалното благополучие ще бъде заслужено. Здраво сте се потрудили и ще пожънете много успехи.

Стрелец

Не разчитайте твърде много на Бика. Ако успеете да намерите правилния подход към определени хора, може да очаквате много добри финансови постъпления.

Козирог

Годината ви носи стабилност, а правилната инвестиция може да ви донесе и много добър доход. Основата за благополучието през 2021 г. е поставена през изтичащата 2020 г. Дано сте успели да създадете благоприятни условия за развитие.

Водолей

Бикът няма да е благоразположен към Водолея. Годината ще бъде трудна. Съществуват рискове от финансови загуби. Във втората половина на годината облаците ще се разсеят.

Риби

Годината на белия метален Бик не е време за мечти; тя изисква действия. Но Рибите ще изостават през цялото време. Поне не губете това, което имате.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser