Преминете към основното съдържание

Астрологът на принцеса Даяна предрече бъдещето на бебето на Меган Маркъл

Какво да очаква седмият наследник на британския трон?
© gett

Астрологът на лейди Ди - известната Деби Франк се срещна с принцесата още през 80-те години, когато тя започва да има проблеми в отношенията си с принц Чарлз. Благодарение на дългосрочното проучване на наталната карта на Даяна Спенсър, Деби е добре запозната с астрологичните връзки на цялото семейство Уиндзор и дава най-точните прогнози за бъдещето на кралското семейство.

Ето и един от най-интересните анализи на първородния син на Меган Маркъл и принц Хари, направен от Деби веднага след раждането му.

ВЛАСТНА НАТУРА

Времето на раждане на Арчи говори само за себе си - той е зодия Телец и е роден в 05:26 сутринта, когато Слънцето е било не само в това съзвездие, но стои на хоризонта. Това подсказва, че седмият наследник ще има властен и ярък характер, който ще остави следа в историята. Такива хора са оптимисти и в дълбините на душите си разбират, че им е дадена повече сила и власт, отколкото на другите.


КАК БРИТАНСКОТО КРАЛСКО СЕМЕЙСТВО ПОДДЪРЖА ФОРМА?


ВЪНШЕН ВИД

Що се отнася до външния вид, Арчи ще има спортна фигура (като Хари), горда поза и уверена походка, ще говори силно и доста активно ще жестикулира. Често хората с такава позиция на Слънцето в хороскопа обичат модните неща и активно демонстрират това чрез своите визии.

ЖЕЛАНИЕ ЗА ПРОМЯНА

В наталната карта на Арчи, Луната, която отговаря за ежедневните дела, емоциите и чувствата, е в Близнаци. Това съзвездие традиционно управлява комуникациите, силно влияние върху социалните контакти. Астроложката казва, че синът на Хари и Меган е роден оратор (като Меган Маркъл), който може да бъде гласът на обществото, чиито интереси той ще представлява. Деби Франк също вярва, че благодарение на влиянието на майка си, бебето ще се превърне в истински космополит и ще популяризира идеите за равенство и феминизъм.

ВРЪЗКАТА С ЛЕЙДИ ДИ И ЕЛИЗАБЕТ II

Лейди Ди също има силно присъствие на зодията Телец - Венера, която се намира в това съзвездие, я прави много открита и топлосърдечна. Ето защо принцесата на Уелс често прегръща хората и обича да ги утешава.

Между другото, Арчи е четвъртият Телец в семейството на Уиндзор. Кралица Елизабет II, принцеса Шарлот и принц Луи взеха новороденото под крилото на едно от най-мощните съзвездия - Телеца, който дарява на света любов към природата, животните и желание за благополучие.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser