Преминете към основното съдържание

Аутфит комбинации за горещите летни дни и нощи

Черпим вдъхновение от пролетната колекция на Tommy Hilfiger за 2021г.

​Обичаме юни!

Обичаме го с цялата му пъстрота, слънчеви дни и планове за ваканция на морския бряг. Изправени пред лятното пътешествие, дизайнерите услужливо ни напътстват какво да сложим в куфарите си, така че да изглеждаме неотразими, както на плажа, така и в горещите летни вечери.

Експлозия от принтове

В пролетната колекция на Tommy Hilfiger за 2021 откриваме експлозия от цветове. В пролетната колекция на Tommy Hilfiger за пролет 2021 откриваме експлозия от принтове. Тропическите мотиви, вдъхновени от влиянието на латиноамериканската културна среда в Маями, се открояват при моделите бански и ежедневно облекло за мъжете и жените. Ефирната риза - перфектният завършек към визията ни за нощта, е претрансформирана благодарение на гео принт.

Райето - класика в жанра

В лятната колекция на Tommy Hilfiger, класическото синьо райе при мъжете е съчетано със сако за по-елегантна визия. При жените, райето идва в зелената гама. То издължава силуета, което допринася за нашата увереност и същевременно вкарва нотка свежест в нашия летен куфар.

Цветен микс

Пастелени тонове, сигналните жълто и червено, както и класическият черен цвят се пренасят върху моделите бански и дрехи от пролетната колекция на Tommy Hilfiger за 2021 година. Тъй като основното вдъхновениe зад нея е именно слънчевият Маями с неговите безкрайни плажни ивици, то при банските имаме усещането сякаш сме на плажа в Палм Бийч. Брандът ни предлага разнообразни модели в зависимост от нашите предпочитания- от класически кройки до изрязани модели a la 80-те.

Разгледайте останалите предложения от пролетната колекция на Tommy Hilfiger в галерията по-долу.

Може да откриете моделите от пролетната колекция Miami Vibes в магазините на Tommy Hilfiger в Paradise Center, The Mall и Serdika Center.

Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser