Преминете към основното съдържание

Айлиш, Били Айлиш. Песента ѝ за новия филм на Бонд е тук

Младата изпълнителка имаше нелеката задача да създаде саундтрака за новия филм за Агент 007

Звездата, която грабна 5 награди Grammy преди седмица, представи "No Time To Die" - заглавната песен за новия приключенски филм за Джеймс Бонд.

Певицата ще изпълни саундтрака на живо на 18 февруари по време на церемонията на музикалните Brit Awards в Лондон.

"Да запиша песен за филм от такава легендарна поредица, е голяма чест за мен. Джеймс Бонд е най-готиният франчайз в историята на киното. Все още съм в шок", сподели Били.

Айлиш не само е изпълнител, но и участва в създаването на песента заедно с брат си Финиъс О'Конъл, също многократен носител на Grammy, а музиката е написана от не кой да е, а от самия Ханс Цимeр.

Трябва да се отбележи, че 18-годишната Били стана най-младият изпълнител, поканен да изпълни песен в историята на филмовия свят на Бонд.

Според сюжета на 25-ия филм за Бонд, известният британски агент се оттегля и тръгва на заслужена почивка. Но той трябва да прекъсне ваканцията си в Ямайка и да се върне на работа по молба на дългогодишен приятел - агентът на ЦРУ Феликс Лейтер, който се нуждае от помощ при намирането на изчезнал учен. По време на непланирана мисия Бонд тръгва по следите на тайнствения злодей Сафин.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser