Преминете към основното съдържание

Айрис Апфел отбелязва своя 100-годишен юбилей с колаборация с H&M

Това сътрудничество ще бъде истински почит към самата Айрис, нейния стил и начина на живот - ярки, решителни и безкомпромисни.

Модната икона Айрис Апфел празнува своя 100-годишен юбилей със създаването на съвместна колекция с шведската марка H&M.

Специално за бранда тя създаде колекция от дрехи, обувки и аксесоари в уникалния си ярък стил. Линията ще бъде пусната в продажба едва в началото на 2022 г., но вече се появиха няколко скици и снимки на някои от моделите. И сме сигурни, че за тях ще има дълги опашки в магазините по целия свят!

Колекцията Iris Apfel x H&M ще включва ярки костюми и комплекти с флорални шарки, многопластови рокли с волани и рокли с различни силуети със закачливи щампи. Колекцията ще бъде допълнена от масивни бижута и аксесоари под формата на растения, животни и съкровища от други светове типично в стила на Айрис. Всички модели в колекцията ще бъдат създадени от рециклирани и устойчиви материали. Това сътрудничество ще бъде истински почит към самата Айрис, нейния стил и начина й на живот - ярки, решителни и безкомпромисни.

Още по етикети

Айрис Апфел , юбилей
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser