Преминете към основното съдържание

Айшвария Рай Бачан и дъщеря й с положителни проби за коронавирус

След новината, че съпругът и свекърът на Айшвария са хоспитализирани с вируса, сега и красавицата и нейната дъщеря са дали положителни проби

Айшвария Рай Бачан, която спечели „Мис Свят“ през 1994 г., стана част най-известното семейство на Боливуд, след като се омъжи за колегата си актьор Абишек Бачан през 2007 г.

Сега Абишек Баччан обяви чрез акаунт си в Twitter, че съпругата му и осемгодишната им дъщеря имат коронавирус.

"Айшвария и Аарадя също са с положителни проби за COVID-19. Те ще се самоизолират вкъщи. Останалата част от семейството, включително майка ми, са с отрицателни тестове. Благодаря ви за добрите пожелания и отправените молитви.”

По-рано обяви, че той и легендарният му баща актьор Амитаб Бачан са с положителни проби и са хоспитализирани.

"Баща ми и аз оставаме в болница, докато лекарите не решат друго", написа той. "Моля ви, внимавайте и се пазете. Спазвайте всички правила!"

Абишек Бачан и Айшвария са сред най-известните двойки на Боливуд и са наричани „Брад Пит и Анджелина Джоли“ от Индия, докато последните все още бяха холивудска двойка.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser