Преминете към основното съдържание

Back to the 70's или за вечността в модата

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

Тази пролет 70-те се завърнаха с пълна сила, за да ни напомнят, че някои модни тенденции остават вечни, без значение колко години минават. Елегантността не остарява, нито стилът. Колекциите пролет-лято 2020 на Fendi, Alberta Ferretti, Gucci, Marc Jacobs, Loewe, Missoni, Paco Rabanne, Prada и Louis Vuitton ни убедиха в това. Ако все още се съмнявате, разгледайте галерията ни. В нея ще откриете 31 ретро стайлинга, които ще ви вдъхновят.

Острите яки, широките ръкави, ризите, дългите свободни панталони с висока талия и прозрачните елементи са отново тук. Нямаме търпение карантината да свърши и да си откраднем за офис стайлинга ни някоя от идеите на големите дизайнери. Какво ще кажете за дълъг панталон с широк крачол, карирана риза и сако? Да не забравяме и удобните обувки, които ще комбинираме с цвета на чантата ни, за да привлечем погледите.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser