Преминете към основното съдържание

Балансът на Ин и Ян: Когато два цвята са напълно достатъчни

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

Тази пролет черното и бялото са ни напълно достатъчни, за да създадем визия, достойна за модния подиум. Черно-белият тоалет е символ на класическа елегантност, но представена с нотка модерност. Ще се убедите в това, след като разгледате галерията ни. В нея сме събрали 42 вдъхновяващи стайлинга, които ще ви пренесат в света на модата.

Насладете се на разнообразие от десени и комбинации между дрехи и аксесоари, не се страхувайте да откраднете някоя модна идея на Balmain, Burberry, Chanel, Ferretti, Gucci, Helmut Lang, Carolina Herrera, Loewe, Alexander McQueen, Ermanno Scervino, а защо не и на Giambattista Valli.

Съчетанието на белия цвят с черен свързваме с Ин и Ян, с равновесие, взаимно допълване и съединение на двете части на цялото. Светлата част на кръга е Ян – активното, мъжкото, небесното начало. Тъмната е Ин – пасивното, женското, земното. Когато енергиите им са добре балансирани, ние се чувстваме комфортно. Ето защо черно-белият стайлинг е добро решение, което ще ни помогне да бъдем в хармония със себе си и околните. А вие обличате ли се често в тези два цвята?

Зебра принтът също е обвързан с тях и ще го откриете в галерията ни, но не само него. И флорални десени изглеждат много красиво в черно и бяло, виждаме ги върху рокли, ризи или широки панталони, които можем да носим и вкъщи. Карето, представено от Chanel, също ни впечатли и ни напомни, че и то е една от водещите тенденции за пролет 2020.

Разгледайте комбинациите, които сме избрали, защото те ще ви изведат от дома и ще ви изпратят направо на модния подиум.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser