Преминете към основното съдържание

Balenciaga реши да заложи и на обувки IKEA

След като преди броени дни беше представена изключително креативната идея за чанта, вдъхновена от пазарската синя торба на IKEA, Studio Hage предложи и модифициран спортен модел обувки

Вдъхновената от ИКЕА пазарска торба на Balenciaga в последните няколко дни предизвика истински фурор в социалните мрежи. Хилядите желаещи да я притежават бяха готови на всичко, за да я притежават, а "скромната" сума от 2145 американски долара не успя да възпре най-големите модни маниаци да я желаят още повече в гардероба си. В последно време модния свят е изключително продуктивен и е готов да предложи на феновете си едни от най-нестандартните и креативни идеи, които модния бизнес помни в последните няколко години. 

Независимо дали е комично или не, STUDIO HAGEL в Амстердам току-що предложи силен отпечатък върху силуета на Speed-Trainer на Balenciaga. Въпреки, че системата за инструменти остава малко по-различна, горната част на поръчковият чифт е невероятно представяне на гореспоменатия модел, включващ повдигната, подобна на чорапи форма, както и олицетворението на IKEA, изразяващо се в характерните синьо и жълто и материя, която наподобява сезал.

По официални данни хитовият модел ще бъде малко по-ефтин от пазарската торба и почитателите на Baleciaga и IKEA ще могат да се сдобият с чифт нови тренди обувки "само" за $1425. 

 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser