Преминете към основното съдържание

Balmain доказа, че красотата не се определя от възрастта

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

През Седмицата на модата в Париж Balmain разруши стереотипите за красота и въстана срещу общоприетото твърдение, че тя се определя от възрастта. Моделът Хелена Кристенсен направи изненадващо завръщане на модния подиум. Супермоделът на 90-те дефилираше, облечена от глава до пети в пайети. Датската красавица не беше единственият супермодел, избран за шоуто есен-зима 2020/2021. Още няколко по-зрели модели също се разходиха по грандиозния подиум - Естер Канядас, Лия Кебеде, Джулия Стегнер, Каролин Рибейро и Ерин Уасън. Шоуто доказа, че женствеността и чувствеността не се определят от възрастта. Естер Канядас е модел и актриса на 42 години, а Лия Кебеде е на 41. Хелена тази година ще навърши 52, но това не попречи да ни срази с красотата си.

В колекцията видяхме още много блясък и стил, кожа, латекс и интересни кройки. Високите чизми преобладаваха и допълваха елегантното излъчване на тоалетите. Големите яки на саката ни върнаха няколко години назад, но както ще се убедите сами, ретро стилът е актуален и днес. Balmain се погрижи както за дневния ни стайлинг, с много забележителни офис визии, така и за вечерния ни тоалет, с ефектни рокли и латексови комбинации.

Какво ще кажете за старата поговорка „обличай се според възрастта си“? Смятаме, че шоуто на Balmain доказа, че пайетите и коприната са подходящи за всяка от нас, независимо от възрастта ѝ. Мислете извън възрастовите рамки. В галерията ни ще откриете всички вдъхновяващи визии от ревюто.

Още по етикети

ревю , Balmain
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser