Преминете към основното съдържание

Balmain: Младо момиче, облечено в черно, винаги е изключително красиво

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

„Черното е единственият цвят, който младите хора могат да носят по-успешно от възрастните. Младо момиче, облечено в черно, винаги е изключително красиво. По-възрастна жена може да изглежда мрачно. Ето защо черното не е отживелица, а тренди. Олицетворение е на сексапила и младостта. Защото в модата има и нотка секс., заяви дизайнерът Пиер Балмен на 30-ти септември, по време на представянето на новата си пролетна колекция за 2021 г., в Париж.

Освен класическо черно, дизайнерът ни представи и стилни комбинации с бяло. Black&White визиите са едни от любимите ни и със сигурност ще бъдат актуални още дълго. Райето е отново тук, брандът не може да се раздели с него и този сезон. Няма как да пропуснем и ярките неонови тоалети, които привлякоха вниманието ни веднага, щом ги видяхме на подиума. Balmain ни вдъхнови да експериментираме с малко екстравагантност, като показа и костюми в ярко розово и жълто, с които на 100 % ще ни забележат отдалеч. Бихте ли избрали такъв тоалет за офис стайлинга ви? Още по-интересна е заострената форма на рамената на саката и блузите, но ако си спомняте, това го имаше и в тазгодишната пролетна колекция на марката.

Още по етикети

Balmain , пролет 2021
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser