Преминете към основното съдържание

​Balmain отпразнува годишнината на дизайнера Оливие Рустен с екстравагантно шоу

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

Balmain отпразнува 10-годишнината на дизайнера Оливие Рустен като творчески директор с шоу на живо с над 6000 гости. В него участваха известни модели, като Наоми Кембъл, актрисата Мила Йовович, бившата френска първа дама Карла Бруни и „руската пепеляшка“ Наталия Водянова. Дизайнерът представи колекция пълна с неутрални и кафяви тонове, с класическо черно и нежно бяло, със страстно червено и с царствени златисти нюанси.

Облеклата излъчваха аромат на лукс и елегантност, който въодушеви всички. Що се отнася до детайлите, по нищо не отстъпваха и този сезон. На подиума видяхме яркочервена рокля, декорирана от горе до долу със синджири в същия цвят, a някои от дрехите се отличиха с изрязани елементи, разкриващи части от красотата на женското тяло. Смело нали? А какво ще кажете за екстравагантен метален топ, покрит с блестящи кристали, носен като огромна огърлица, вместо блуза?

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser