Преминете към основното съдържание

Банските са дръзки и носят самочувствие

Lisca предлага бански за всеки вкус и за всяко тяло

Дръзки, цветни, елегантни – банските са толкова различни, колкото са и модните тенденции всяка година.

Колекция Lisca 2016

Новата колекция бански на Lisca носи щастие и свобода едновременно. Тя представя удобни бански, които обаче провокират въображението. Младежките модели дават много възможности – те коригират фигурата, съхнат бързо, а някои от тях са с оформящи чашки със скрити банели, които са представени за първи път.

Розов и зелен цвят в различни нюанси и щампи, цветовете на морето и лятното небе в оранжево-кафява комбинация, моряшки и екзотични щампи с нотка на пустиня - в богатата колекция на Lisca има заложени и много аксесоари – парео, туники и рокли.

Голяма част от колекцията е “mix and match” – сами можете да комбинирате горна и долна част. Някои материали ще бъдат специално адаптирани за използване в басейни - с по-висока устойчивост към хлор.

За всеки вкус и за всяко тяло има бански в новата колекция на Lisca за 2016 г. Тя е едновременно цветна и нежна, дръзка и комфортна, със сигурност колекцията ще позволи на всеки да намери идеалния дизайн.

 

Lisca Selection: Чувственост с африканска нотка

Банските от Lisca Selection ще оцветят лятото на 2016 г. в енергично зелено и оранжево, в бляскаво черно и бяло. Модерните и дръзки форми на банските подчертават женското тяло. С моделите от Lisca Selection лесно комбинирате изискания, изтънчен и удобен дизайн с прозрачни туники и рокли.

 

Cheek by Lisca бански: Моден отдих

Палави, цветни и модерни – такива са банските, с които предпочитаме да изкарваме дните си на плажния бар с освежаващ портокалов сок в ръка, а от друга – тези, които се наслаждават да сърфират сред морските вълни. Такива са именно моделите в колекция Cheek by Lisca 2016.

Блестящи точки, лазерно изрязани модели, които напомнят на плетиво на една кука и етно шарки запазват игривото настроение. Пъстрите модели и черните бански са свързани в нежно цяло от ментов и бледо-розов цвят. Модерни линии като сутиен с повдигащ (push up) ефект без банел и модели с подвижни подплънки гарантират удобство и създават визия на истински моден ценител.

Разгледайте новата колекция бански на Lisca ТУК

Автор Люба Вангелова

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser