Преминете към основното съдържание

Барак Обама написа мемоари за първия си президентски мандат и живота на Америка

Книгата ще бъде в продажба на 17 ноември

Бившият президент на САЩ Барак Обама пуска свои мемоари. Първата книга A Promised Land („Обетована земя“) ще бъде пусната в продажба на 17 ноември, две седмици след президентските избори в САЩ. Фокусът е върху бързия исторически възход на Обама до Белия дом и първия му президентски мандат.

„В A Promised Land се опитах да дам персонален отчет за президентската си кампания: ключовите събития и хората, които я оформиха; моето виждане за това какво съм направил правилно и кое не; както и политическите, икономическите и културните предизвикателства, пред които ние и екипът ми трябваше да се изправим по онова време и с които като нация все още се борим ”, каза Обама.

Очаква се A Promised Land да продаде милиони копия по света. Изпълнителният директор на Barnes & Noble Джеймс Даунт сравнява ентусиазма около излизането на книгата на Обама, която изглежда има потенциала да се превърне в най-продавания президентски мемоар в историята, с пускането на най-новия том на Хари Потър на Дж. К. Роулинг.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser