Преминете към основното съдържание

Барак Обама направи серенада на дъщеря си Малия (видео)

Поводът е 18-ият й рожден ден
Барак Обама и дъщеря му Малия
Барак Обама и дъщеря му Малия © Getty images

Да получиш като подарък серенада от президента Барак Обама е мечтана изненада за милиони американци. И докато за обикновените граждани подобен жест едва ли някога ще се случи, то за голямата му дъщеря Малия това се оказа абсолютна реалност. 

Настоящият президент на Америка изпя Happy Birthday на момичето си, а поводът беше 18-ият й рожден ден. Освен гостите, които бяха поканени в Белия дом за 4 юли, с широка усмивка изпълнението на Обама проследиха и музикантите Кендрик Ламар и Janelle Monae, които бяха специални гост-изпълнители за празника.

„Само защото една от задачите на всеки баща е да засрамва дъщерите си, имам още една, която трябва да свърша. Случи се така, че празнуваме рождения ден на страната си в същия ден, в който е и рожденият ден на голямата ми дъщеря. Затова: „Честит рожден ден, Малия“, беше кратката реч на Барак Обама преди да започне серенадата за дъщеря си. Жестът беше посрещнат с много овации от присъстващите в Белия дом и приключи с прегръдка между баща и дъщеря. 

През юни Малия завърши гимназия и ясно показа, че ще следва стъпките на родителите си, тъй като, подобно на тях ще учи в Харвард. Тя обаче е решила да си вземе една година почивка и ще прекрачи прага на университета чак през 2017 г.  

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser