Преминете към основното съдържание

Барбара Палвин е най-новият ангел на Victoria's Secret

До сега моделът е била допусната да дефилира по време на грандиозните шоута само два пъти
© getty

Днес сутринта стана ясно, че 25-годишният унгарски модел Барбара Палвин e най-новото попълнение в списъка на ангелите на Victoria's Secret. Така тя се присъедини към редиците на супермодели като Адриана Лима и Карли Клос.

Барбара, която е представена от IMG, е била на кориците на международните издания на Vogue и се е появявала в рекламни кампании за Georgo Armani, както и е дефилирала на подиума за големите модни къщи. 

© getty


БАРБАРА ПАЛВИН СЕ УЧИ ДА ПЕСТИ ВОДА И ДА ИЗХВЪРЛЯ БОКЛУКА РАЗДЕЛНО


"Никога не съм мислила, че това ще се случи и то надмина всичките ми очаквания", пише Палвин под снимката си в Instagram, с която анонсира новината.

Унгарският модел е участвала в шоутата на Victoria's Secret само два пъти - веднъж миналата година и веднъж през 2012 г. За някои, нейната нова роля за луксозната марка за бельо може да не е изненадваща, но нейните редки изяви се дължаха на това, че Барбара се води плюс сайз модел. 

Въпреки това, с нейните 10,9 милиона последователи в Instagram, можем да твърдим, че Victoria's Secret само може да спечели с тази рязка промяна в кастинг политиката си.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser