Преминете към основното съдържание

Бащата на Бритни Спиърс заяви, че дъщеря му страда от деменция

Появиха се нови обстоятелства по случая с битката за попечителство над 39-годишната Бритни Спиърс и нейния 68-годишен баща Джейми. Бащата на звездата заяви, че дъщеря му страда от деменция. Той онагледи диагнозата на Бритни с документи, които трябва да докажат, че дъщеря му се нуждае от попечителство.

Подробностите за диагнозата на звездата ще бъдат разказани в документалния филм The Battle for Britney: Fans, Cash And A Conservatorship, който ще бъде пуснат по BBC на 5 май. Неговият автор, журналистът Мобин Азхар, сподели, че документите са се появили на някои уебсайтове.

"В полето, където трябва да посочите причината, пише: "Това е свързано с лечението на деменция", разказва той.

Самият Азхар отбелязва, че изявленията на Джейми Спиърс за деменцията на дъщеря му звучат малко странно. Първо, никой досега не е говорил за диагнозата на звезда. И второ, само 5% от хората на възраст под 65 години в САЩ имат това разстройство.

Джейми Спиърс е назначен за настойник на дъщеря си през 2008 г. Но поради здравословни проблеми преди година и половина той прехвърли част от задълженията си на асистента си Джоди Монтгомъри и стана отговорен за финансовите дела на дъщеря си. Наскоро той сподели тази позиция с Bessemer Trust Co.

Очаква се Бритни да се яви в съда през юни. Звездата настоява за пълното премахване на настойничеството на баща й. Тя обаче няма нищо против да бъде под опеката на Монтгомъри.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser